verificare istoric auto - An Overview

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Verificarea seriei sasiului este importanta deoarece acest cod poate oferi informatii despre istoricul masinii si poate dezvalui aspecte cruciale despre starea si legalitatea vehiculului.

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

carVErtical se angajează să-și construiască succesul pe piața B2B prin continuarea îmbunătățirii ofertelor noastre small business.

De asemenea, aplicatia RAR iti ofera posibilitatea de a verifica si gradul de poluare al vehiculului, astfel incat sa poti lua in considerare impactul asupra mediului inainte de a lua o decizie.

De asemenea, AutoDNA verifica si kilometrajul authentic al masinii. Manipularea kilometrajului este o tactica folosita uneori de vanzatori si samsari pentru a ascunde uzura reala a vehiculului.

Verificați întotdeauna seria de șasiu/numărul VIN înainte de a cumpăra un vehicul pentru a evita riscuri și pericole, cum ar fi:

Fii precaut in timp ce verifici seria de sasiu a unei masini. Asigura-te ca nu prezinta niciun caz de maipulare cum ar fi taierea sau sudarea   Introdu seria sasiu

Dupa ce este completata, cererea trebuie sa fie semnata si depusa la ghiseul Serviciului Rutier. Alaturi de cerere sunt necesare actul de identitate in authentic in addition permisul de conducere in initial si copie.

Datele obtinute prin aplicatia RAR sunt esentiale pentru a lua decizii informate si avizate in ceea ce priveste achizitionarea sau verificarea unei masini.

Platforma carVertical ofera atat rapoarte gratuite, cat si cele platite. Rapoartele platite pot oferi informatii suplimentare, cum ar fi gradul de poluare al vehiculului sau detalii despre intretinerea si reparatiile efectuate site web in trecut.

Daca vrei sa afli informatii despre istoricul daunelor, verificarea istoricului auto sau sa vezi cati kilometri reali a parcurs un vehicul, aplicatia RAR este solutia perfecta. Datele obtinute prin aceasta aplicatie sunt verificate si actualizate in baza de day a Registrului Auto Roman.

Este important de mentionat faptul ca aplicatia RAR poate fi accesata cu usurinta de pe telefonul tau mobil, direct pe internet site-ul oficial al Registrului Auto Roman. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si vei primi raportul complet si detaliat.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *